Bent u gevestigd in Vlaams-Brabant en op zoek naar gespecialiseerde vakmannen om uw binnenrenovatie uit te voeren? Renovatiewerken Swinnen uit Haacht helpt u verder in de omgeving van Haacht, Mechelen, Vilvoorde, Aarschot of Leuven. Ook werken zij verder over heel België. Bent u op zoek naar een professionele schoonmaakservice of onderhoudsservice voor uw woning of gebouw? Of het nu kantoren, woningen, burelen of werven betreft, oud of nieuw, Swinnen is ook daarin een betrouwbare partner voor u.

Rolluiken en zonnewering voor veiligheid
Bij Swinnen bent u aan het juiste adres voor het plaatsen van ramen en deuren in hout, PVC of hoogwaardig aluminium. Zij hebben een ruim aanbod aan binnendeuren en schuifdeuren. Wilt u iets doen aan uw veiligheid of aan de bescherming van uw woning? Ontdek hun vliegenramen, screens, rolluiken en zonneweringen van hoogwaardige kwaliteit. Ook voor de uitvoering van valse wanden en plafonds kunt u bij ze terecht. Zij plaatsen deze in onder meer gyproc, OSB platen, metalstuds en hout. Vloeren worden voorzien van laminaat, betegeling of parket en dit steeds met hoogwaardige materialen.

Prettig werken in een schoon gebouw
Niemand zit graag in een onhygiënisch, stoffig of slecht onderhouden gebouw. Een pand of gebouw hoort regelmatig grondig te worden schoongemaakt. Bij Renovatiewerken Swinnen bent u aan het juiste adres voor een grondige aanpak van deze schoonmaakklus. Hun vakkundige personeel onderhoudt en poetst uw pand met de grootste zorg en nauwkeurigheid. Bovendien werken ze steeds met de beste materialen en producten van hoogstaande kwaliteit.

Renovatie vergt goed overleg vooraf
Voldoet de binnenafwerking of -uitvoering niet langer aan uw wensen of noden? Bij Swinnen kunt u terecht voor het schilderen en behangen van muren en plafonds. Zij zijn ook gespecialiseerd in siliconeren om uw woning of pand met kwalitatief hoogwaardige af te werken. Gaat het om badkamers, dan wilt nog ruimte overhouden voor het plaatsen van die opbergkast. Een totale renovatie voert u maar een enkele keer uit. Dus is het van belang dat er van tevoren voldoende overleg plaatsvindt. Swinnen zorgt er voor dat u achteraf tevreden bent met het resultaat van uw project.

Adres

Ons adres:

Wijgmaalsesteenweg 151, 3150 Haacht

Telefoon: