Restaurant-Taverne De Regenboog is sinds vele jaren een begrip in de Kempen. Lies en Guy openden hun zaak in 1997.

Na hun hotelschoolopleiding aan de Hotelschool ‘Ter duinen’ in Koksijde vonden zij de geschikte locatie voor hun zaak in Oostmalle.
Oostmalle is gekend omwille van de Tornado die op zondag 25 juni 1967 door het dorp raasde. De toren van de Sint Laurentiuskerk werd afgerukt, 470 van de 900 woningen werden beschadigd en 117 woningen waren totaal vernield! Wonder boven wonder overleefden alle Oostmallenaren dit natuurgeweld, toch waren er 10 zwaargewonden en 100 lichter gewonden!
Maar Malle is ook bekend met zijn ‘abdij van Onze-Lieve-Vrouw van het Heilig Hart van Westmalle’, waar reeds vele jaren bijzonder verfijnt en geprezen gerstenat wordt gebrouwen. De monniken behoren tot één van de tien ‘erkende Trappistenabdijen’. Uiteraard kozen Lies en Guy ervoor om deze topbieren op hun bierkaart te plaatsen samen een 20-tal andere, bekende en minder bekende bieren.

Onze specialiteiten:

Met het oog voor topkwaliteit en verfijnde pure producten kiezen Lies en Guy al te vaak voor kleinere maar ambachtelijk leveranciers die hen gedurende al die jaren de beste producten leverden.
Zo serveren zij heerlijke ambachtelijke HOORENS koffie, een streling voor de smaakpapillen.
Chef Guy zweert bij Belgisch Wit- blauw rundsvlees van topkwaliteit.
De menukaart in Restaurant – Taverne De Regenboog is zeer uitgebreid en gevarieerd, met elke maand nieuwe, seizoensgebonden suggesties.
Ook voor een uitgebreider gastronomisch diner is Restaurant – Taverne De Regenboog ‘the place to be’. De weekendmenu’s, maandmenu’s en dagmenu’s worden bereid met pure en eerlijke seizoen producten.
Heb je iets te vieren, laat dan zeker niet na Lies en Guy te contacteren. Zij verzorgen uw feesten tot 30 personen met oog voor het kleinste detail. Bespreek samen met hen al je wensen en voorkeuren en zij stellen voor jou een formule samen die voldoet aan jou wensen.
Op een stralende zonnige dag, kan je op het gezellig tuinterras komen genieten van al het lekkers dat Restaurant – Taverne De Regenboog te bieden heeft. Ook de kleinste gasten worden in Restaurant – Taverne ‘De Regenboog verwend. Tijdens de zomermaanden hebben Lies en Guy voor deze kleine rakkers en superleuk springkasteel voorzien.

Adres

Ons adres:

Hoogstraatsebaan 102 2390 Malle (Oostmalle)

Telefoon: