Uitdeuken zonder spuiten - S.C. Technics

Bij S.C. Technics hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het uitdeuken en herstellen van schade. Hierbij maakt het niet uit of u een personenwagens, bestelwagen of vrachtwagen heeft. Ook zijn zowel particulieren als bedrijven en alle merken welkom. We zijn gespecialiseerd in uitdeuken zonder spuiten. Wist u dat we ook samenwerken met verzekeringsmaatschappijen? Natuurlijk zorgen we ook in andere gevallen voor een duidelijke en correcte offerte.

S.C. Technics bvba, Evergem

Onze diensten:

  • Hagelschade wagen: Heeft u schade aan uw wagen door een fikse hagelbui? Neem dan gerust contact op! Bij ons krijgt u namelijk 100% Belgische kwaliteitsgarantie. We werken met speciaal ontworpen gereedschappen voor deuken van 1 tot 5 cm.
  • Parkeerschade: Een paaltje over het hoofd zien kan snel gebeuren! Wij herstellen meteen alle krassen en deuken, zo voorkomt u dat ze groter worden. We kunnen zowel lakschade als deuken oplossen.
  • Smart Repair: Snel en goedkoop herstellen door middel van Smart Repair, daarvoor moet u bij S.C. Technics zijn. Wist u dat deze toepassing ook beter is voor het milieu?

Adres

Ons adres:

Dorpsplein 4 9940 Evergem

Telefoon: