Bent u moe tijdens of na een zware dag shoppen in het Maalsandshopping-centrum in Maasmechelen? Gun uzelf en uw lichaam dan welverdiende rust en laat u lekker verwennen bij Salon Louppy!

Expert in beauty

Zakvoerster Rita is al ruim 42 jaar een expert in haar vakgebied, en ijvert er nog elke dag naar haar vakkennis uit te breiden met da laatste nieuwe technieken. Salon Louppy staat dus garant voor elke keer weer een tevreden klant. Salon Louppy is een absolute expert in gezichtsbehandelingen, maar u kan er terecht voor tal van andere verzorgingen. Hieronder vallen onder meer lichaamsverzorgingen en ontharingen, medische pedicures, manicures en gelnagels.

De beste service tegen schappelijke prijzen

De taak van Salon Louppy is pas volbracht als de klant tevreden de zaak verlaat. Er wordt er dan ook alles aan gedaan om dit doel te bereiken. Zo krijgt u bij Salon Louppy speciale kortingen van 20% op de aankoop van maquillage en parfums, en een korting van 10% bij de aankoop van verzorginsproducten en fantasiejuwelen. Verder zullen de medewerkers van Salon Louppy steeds aandachtig luisteren naar de eisen en wensen van iedere klant, zo bent u steeds zeker van een aangename ervaring en een goed, gepersonaliseerd resultaat!
Uitbaters

Adres

Ons adres:

Dokter Haubenlaan 3 3630 Maasmechelen

Telefoon:
Internet:

-