Info

Santess Hair & Nagelstudio is een kapsalon en nagelstudio gelegen te Tremelo, Kruisstraat 173. Een goede dialoog is belangrijk om uw kapsel te creëren!

Kapper voor dames, heren en kinderen

Anita en Kelly realiseren vakkundig uw kapsel, rekening houdend met uw gelaatvorm, stijl en de mogelijkheden van uw haar. Zij hebben immers al heel wat ervaring met het steeds weer bezorgen van een mooie, gepersonaliseerde look! Bij Santess Hair & Nagelstudio kan iedereen terecht: dames, heren maar uiteraard ook de allerkleinsten! Iedereen wilt er ten slotte op zijn best uitzien, toch? Kom dus gauw langs voor een modieuze, trendy en gepersonaliseerde snit, kleuring of balayage… Kortom een allround haarverzorging!

Nagelstudio

Onze handen zijn in het dagelijkse leven dikwijls ons visitekaartje, in het bijzonder bij mensen die dagelijks in hun professionele bezigheden met andere mensen in contact komen. U schudt toch ook niet graag een onverzorgde hand? Toch wordt er in het algemeen aan onze handverzorging onterecht minder aandacht geschonken. Hier willen Anita en Kelly graag iets aan doen, daarom bieden zij u de beste nagelverzorging aan! Kom langs voor een uitgebreide manicure, inclusief de mogelijkheid tot handverzorging, nagels lakken en gelish nagels.
Santess haarverzorgingsproducten

Adres

Ons adres:

Kruisstraat 173 3120 Tremelo