Silly’s Cats and Dogs is een kattenhotel en trimsalon in Herk-De-Stad waar alle honden en katten welkom zijn. Katten kunnen hier verblijven in het gezellige kattenhotel wanneer de baasjes op vakantie zijn. Honden krijgen hun vacht weer in topvorm in het trimsalon. Silly’s Cats and Dogs wordt geleid door Silvia Simons die zich al jaren (kattenhotel sinds 2004 en trimsalon sinds 2001) met hart en ziel inzet voor alle honden en katten die langskomen.

Van kattenhotel tot trimsalon:
Maak vandaag nog een afspraak om uw hond te komen trimmen in het trimsalon. Lees zeker de nuttige tips van Silly’s Cats and Dogs om uw hond voor te bereiden om zo’n knipbeurt. Ontdek ook de drie formules van het kattenhotel. Uw kat zal het hier zeker en vast naar haar zin hebben. Bekijk gerust enkele foto’s van bij Silly’s Cats and Dogs.

Heeft u nog vragen:
Hebt u nog vragen of wenst u meer informatie over dit kattenhotel en trimsalon in Herk-De-Stad? Neem dan gerust contact op met Silvia Simons. Zij staat u graag bij met een woordje uitleg. Het is ook altijd mogelijk om een afspraak te maken.

Silly's Cats and Dogs, Trimsalon, Hondenkapsalon in Herk-de-Stad, Limburg

Honden trimmen  Kattenhotel

Adres

Ons adres:

Vogelzangstraat 23 3540 Herk-de-Stad - BE

Telefoon: