Sinds 1980 is Keurslager Miguel en Jennifer – voorheen gekend als Keurslager Ghislain – een gevestigde waarde in Oudenburg. Wij, Miguel, Jennifer en ons team, staan dagelijks voor u klaar! Een keurslager is echter niet zomaar een slager, dat weten fijnproevers maar al te goed. Topkwaliteit, versheid en hygiëne zijn onze belangrijkste troeven! Maar daar stopt het niet voor Keurslager Miguel en Jennifer. Wij behaalden in 2018 ook een “Smiley”.

Een Smiley is een label dat aan voedingsbedrijven wordt uitgereikt door het Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen (FAVV), als ze voldoen aan de hoogste normen van de wetgeving betreffende de voedselveiligheid. Het is een label waarvoor wij ons om de 3 jaar hard moeten bewijzen! De Smiley toont aan dat we in onze Keurslagerij steeds op een veilige en hygiënische manier werken en dat we een sluitend controlesysteem hebben om de voedselveiligheid te bewaken. De belangrijkste punten voor het extern inspectiebureau zijn temperatuurbeheersing, hygiëne, voedseltraceerbaarheid en kwaliteit. Wij zijn dan ook terecht fier op onze Smiley, omdat dit een erkenning is voor ons systeem en een beloning voor het harde werken voor het hele team!

U kunt bij ons terecht voor een gans assortiment (vlees)producten die dagdagelijks vers bereid worden om zo een optimale kwaliteit te bieden. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor al uw (barbecue)feesten! Stel zelf uw menu samen en bespreek de presentatievorm (bediening, buffet, walking dinner, … ). Aarzel niet om onze folder of verdere informatie op te vragen en zo uw feest tot in de puntjes voor te bereiden! Contacteer ons zeker voor verdere inlichtingen en laat het smaken!

Adres

Ons adres:

Zandvoordsestraat 13, 8460 Oudenburg

Telefoon: