Bij Steff’s D. team in Bertem zit je goed geknipt

Wat ooit begon als een kappersdroom is intussen reeds meer dan 25 jaar werkelijkheid: een naam van betekenis zijn in de kapperswereld. Steff’s D. Team is een bloeiende zaak waarin vakmanschap, kwaliteit en artistieke visie hand in hand gaan. Tevreden terugblikkend naar wat is geweest, maar vooral halsreikend uitkijken naar de toekomst met slechts één doel voor ogen: vooruitstrevend blijven en hierdoor nog beter worden.

Kapsalon

Steff’s D. Team coiffeert jouw droomkapsel, maar doet ook méér als dat. Deze zorgt voor die totaalervaring mét die extra persoonlijke touch. Met oog voor detail. Jou goed in uw je doen voelen, daar gaat Steff’s D. Team voor! Is het door je een nieuwe look aan te meten, of gewoon een perfecte kapbeurt? Kom het zelf ervaren en oordeel zelf.

Haarkapper

Steff’s D. Team vindt je in het commerciële centrum van Bertem, centraal gelegen in hartje Vlaams-Brabant en langs de E40. Er is ruime parkeergelegenheid vlak aan de deur.

Haarknipbeurt, hoofdmassage

Als een herboren mens en volledig zen onze zaak verlaten, dat kan! Want naast een haarknipbeurt ben je bij deze bloeiende zaak ook aan het juiste adres voor een rustgevende hoofdmassage en lichttherapie. Nadien kan je lekker relaxen met een drankje in de loungebar. Vanaf heden zijn ook de relaxatieproducten van de nummer 1 in verzorging, Kevin Murphy, te gebruiken in hun relaxatiehoek.

Hairdresser of the year 2015.

Salon

Adres

Ons adres:

Fr. Dottermansstraat 3 3060 Bertem

Telefoon: