Wordt het tijd om uw haar te laten bijknippen of gaat u voor een volledig nieuwe look? U kan voor grote en kleine knipbeurten steeds terecht bij Steph’s Hairstudio!

Kapper in Oostende, met of zonder afspraak

Dames, heren en kinderen kunnen allemaal terecht bij Steph’s Hairstudio. Spring binnen tijdens de openingsuren wanneer het u uitkomt of maak, indien u liever wachtrijen vermijdt, een afspraak via het nummer 059 77 00 25. U kunt uitgaan van een goede haarbehandeling door uitbaatster Stephanie en haar team. Ze hebben immers allemaal een bijzondere opleiding in London gevolgd, en breiden regelmatig hun kennis uit met extra cursussen. Op die manier zijn ze altijd mee met de laatste modetrends en kniptechnieken.

Van klassieke kapsels tot hippe kleuren, snits …

U kan voor vrijwel alle bewerkingen van uw haar terecht bij Steph’s Hairstudio. Ze zijn begaan in het verzorgen van tal van uiteenlopende haarstijlen, waaronder meer klassieke kapsels, maar ook excentrieke kleuren en unieke modellen zijn perfect mogelijk! Overigens kan u er uw haar onder meer laten brushen, stijlen, krullen en opsteken. Een goed resultaat wordt steeds gewaarborgd door de expertise van het kappersteam enerzijds, en de kwalitatieve producten van Tigi en Affinage anderzijds.
Kapsels Steph's Hairstudio

Adres

Ons adres:

Torhoutsesteenweg 479 8400 Oostende

Telefoon: