Stico is de grootste speciaalzaak van Limburg inzake slaapcomfort, huishoudlinnen en lingerie.

Ondergoed en lingerie

Bij Stico in Lommel kan u terecht voor zowel damesondergoed, als heren- en kinderondergoed. U vindt er tevens nachtkleding voor dames, heren en kinderen. Dit alles vindt u hier van kleine modellen tot de grotere maten. Stico zoekt steeds de nieuwste collecties lingerie uit voor dames, dit zowel van binnenlandse als buitenlandse merken.

Alles voor uw slaapcomfort

Bent u op zoek naar dekbedden en donsdekens in échte dons, synthetisch, wol, katoen of alpacawol? U vindt beslist wat u zoekt in de winkel te Lommel. Uw nieuw dekbed of donsdeken is verkrijgbaar in alle afmetingen, van baby bed tot kingsize model. Maatwerk is eveneens mogelijk.
Om uw slaapcomfort te garanderen vult Stico het aanbod dekbedden en donsdekens aan met maar liefst 40 soorten kussens in alle kwaliteiten. Hebt u nood aan een neksteunkussens? Probeer dit gratis één week uit op proef, vooraleer u overgaat tot aankoop.
Ontdek eveneens de speciale voorwaarden op boxsprings, matrassen en lattenbodems. Gratis thuislevering en opruiming van uw oude matras en lattenbodem zit inbegrepen in de service van Stico.

Huishoudlinnen

Ga langs bij Stico in Lommel en ontdek het grote gamma huishoudlinnen. U vindt er handdoeken, washandjes, gastendoeken, badhanddoeken, badlakens, badmatten, tafellinnen, keukenhanddoeken, vaatdoeken, zakdoeken en nog veel meer.

Adres

Ons adres:

Kerkstraat 16A 3920 Lommel

E-mail: