Bent u op zoek naar een vakkundig en professioneel bedrijf voor al uw instrumenten? Dan bent u bij Stringswings uit Bilzen aan het juiste adres! Wij bieden u de beste producten die er op de markt verkrijgbaar zijn aan tegen eerlijke prijzen gecombineerd met advies op maat. Voor onze meeste artikelen bezorgen wij gratis in de hele BeNeLux!

Bent u op zoek naar een goed muziekinstrument?
Stringswings bezorgt het je aan de interessantste prijs!

Wat is ons geheim? Wij kopen onze instrumenten en accessoires rechtstreeks aan bij de producent! Geen sjieke toonzalen met allerlei kosten die aan u als klant worden doorgerekend. Al beschikken we wel over een stockruimte waar u van harte welkom bent. Graag wel een van te voren een afspraak maken.

Wij hebben geen duur personeel maar zijn een klein bescheiden bedrijf dus veel minder onkosten! Het andere voordeel is natuurlijk dat wij een zeer persoonlijke service bieden naar onze klanten. Zo koopt u niet zomaar een laag geprijsd artikel van een anoniem bedrijf daar waar vaak de klantenservice ver te zoeken is. Bij ons kunt u altijd een beroep doen op onze dienst na verkoop door slechts 1 telefoontje en/of een bezoekje is eht geregeld. Woont u te ver? Dan kan uiteraard de herstelling via de post gedaan worden.

Onze grote liefde voor muziek delen wij graag met onze klanten. Zo houden wij express de prijs lag zodat het voor iedereen betaalbaar blijft om ook te kunnen genieten van onze mooie kwalitatieve instrumenten.

Wij wensen u veel plezier bij uw zoektocht naar het instrument van uw keuze!

Adres

Ons adres:

Sint-Lodewijkstraat 66 3740 Beverst, Limburg

Telefoon: