Studio 8 Oudenaarde

Hair, Body & Soul, dat is waarvoor u terechtkan bij Studio 8 Oudenaarde! Reken er op allerhande unisex behandelingen, met en zonder afspraak!

Uw hairstylist in Oudenaarde

‘Hair’ is het eerste aspect van de brede dienstenwaaier van Studio 8. Kom er langs en laat uw coupe eens flink onder handen nemen! U kan er rekenen op alles van een nieuwe snit tot haarkleuringen, extensions, ontkrullingen en permanenten. De ervaren kapper zorgt ervoor dat uw haren zullen stralen als nooit tevoren.

Massage-expert

Studio 8 is echter veel meer dan een kapsalon. Kom langs en treed binnen in een wereld van ontspanning. Geniet van een heerlijke, deugddoende massage die niet alleen uw stijve spieren losmaakt, maar u ook mentaal volledig zal laten ontspannen. Laat alle stress en druk van uw schouders afglijden en voel u achteraf als herboren!

Healing en chakrabehandelingen

Een goede relaxatiemassage brengt u ook mentale rust, maar deze mentale effecten kunnen nog veel verregaander zijn met enkele van de speciale healingtherapieën die Studio 8 aanbiedt. Kom langs en laat uw chakra’s en spirituele energie behandelen door Josse, dit is de meest effectieve manier om van stress en frustraties af te geraken!

Met een glimlach & uitstekende service helpen Josse en team u graag verder! Voor meer info, prijzen en advies op maat kan je Studio 8 contacteren via de Facebookpagina of via josse.studio8@hotmail.com.

Adres

Ons adres:

Dijkstraat 38 9700 Oudenaarde

Telefoon:
Internet:

-