Vastgoedbeheer In Goede Handen Hasselt

Vastgoedbeheer ‘In Goede Handen’ is nog niet zo lang geleden gestart. Frans Paquay startte zijn onderneming op 1 oktober 2015 als syndicus van flatgebouwen. In zijn korte levensduur heeft de firma echter al heel wat naam gemaakt in de vastgoedwereld, waar ze wordt erkend als betrouwbaar en klantvriendelijk vastgoedbureau.

De opkomst van een syndicus en rentmeester

Als syndicus en rentmeester is Vastgoedbeheer ‘In Goede Handen’ gevestigd te Hasselt, in de provincie Limburg.
Hun actieterrein strekt zich van Hasselt uit over heel Limburg. Frans volgde aan Syntra Limburg, zetel Hasselt en Genk, de opleiding vastgoedmakelaar en vastgoedexpert, met de nadruk op de expertise als syndicus en rentmeester. Als syndius van flatgebouwen is Frans reeds enkele jaren actief. Hij is begonnen als syndicus van het gebouw te Hasselt waar hij zelf woont. Vandaag heeft Vastgoedbeheer ‘In Goede Handen’ als syndicus reeds verschillende gebouwen in Hasselt en in de rest van Limburg in zijn beheer.

Samenwerking met lokale diensten

Eveneens staat Vastgoedbeheer ‘In Goede Handen’ als rentmeester in voor een goed beheer van uw eigendommen, waar dan ook in Groot-Hasselt en verder in heel Limburg. We hebben dus reeds een goede ervaring als syndicus en als rentmeester. Als syndicus en als rentmeester werken we samen met een aantal uitstekende Limburgse vakmannen en klusjesdiensten. Deze zijn overal in de provincie Limburg actief.
AppartementSyndicusVastgoed beheer

Adres

Ons adres:

Anne Ruttenstraat 12, 1, 3500 Hasselt

Telefoon: