Welke producten bieden jullie aan :

Onze passie zijn onze scharrelkippen en natuurlijk hun supergezonde en lekkere eieren. Enkele jaren geleden kwam het idee om onze eierautomaat uit te breiden met andere lokale producten, je weet wel, voor een appel en een eitje, lekkere producten uit eigen streek.

Lokaal en duurzaamheid winnen meer en meer aan belang. Hoe geven jullie hier invulling aan :

Wij hebben ons voedsel graag zo puur en eerlijk mogelijk. Van boer tot op het bord. Wij gaan voor de beleving van het voedsel. Wie maakt het? Wat moet ervoor gedaan worden voor je een prachtige bloemkool of lekker sappige appel kan eten? Hoe komt het eitje in het doosje terecht? Er zijn zoveel prachtige verhalen te vertellen over ons voedsel. En hier in Hoogstraten hebben we een veelvuldigheid aan lokale producten. Wij bundelen ze allemaal samen in onze automatenhallen. Denk maar aan de melkproducten van de Meirhoeve, appelen en peren van appelboer Stoffels, aardbeien van boer Tom, augurkjes van Marleen. We verkopen volgens de seizoenen. Blauwe besjes kan je enkel verkrijgen in de late lente en zomer. De confituren en sapjes natuurlijk het hele jaar door.

Hoe gebruik je zelf je eigen producten het liefst :

Laten we vooral trots zijn op ons Hoogstraten, ons prachtige boerenland met zijn rijke aanbod aan lekker, gezond, seizoensgebonden en met passie geproduceerd voedsel.

Tijdens het aspergeseizoen vind je hier alles om asperges op z’n Vlaams te bereiden. Maar ook dessertjes zoals yoghurt met vers fruit, appels, blauwe bessen, aardbeien en kersen. Bak frietjes van onze supergrote frietaardappelen, lekker met verse tomaatjes, mini-paprika en augurkjes. Eet met de seizoenen mee. In de winter kan je verschillende kolen vinden om de koude dagen door te komen. Laat je verrassen door het gemak van koken met de seizoenen. Elk seizoen heeft zijn eigen charmes. En zeker niet vergeten : breek de dag! Tik een eitje!

Ook zin gekregen in een eitje, neem dan zeker een bezoekje aan ’t Kakelhof in Meer, De Mosten 12 en proef mee van de passie van dit familiebedrijf.

Adres

Ons adres:

De Mosten 12, 2321 Meer

Telefoon: