Tentenverhuur Vrancken BVBA is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de verhuur van allerlei tenten. Voor het kleinste feest tot het grootste evenement bieden zij de geschikte oplossing. Steeds opnieuw realiseren zij een sfeervolle accommodatie, zodat uw gasten vergeten dat ze in een tent verblijven.

Feest op maat

Tentenverhuur Vrancken BVBA werkt nauw samen met een team van specialisten en garandeert u dat ieder feest een onvergetelijke gebeurtenis wordt. Aan al uw wensen komen zij tegemoet, denk aan de bekleding van de tenten, verlichting, catering, enzovoort.

Totaalpakket tentenverhuur

Zij hechten het grootste belang aan het slagen van uw festijn. Toch houdt de dienstverlening van Tentenverhuur Vrancken BVBA hier nog niet op! Om de situatie juist te kunnen schatten komen zij naar u toe, zodat ze samen met u de juiste oplossing kunnen vinden.
‘Uw probleem is ons probleem!’ Daarom staat Tentenverhuur Vrancken BVBA ook altijd open voor nieuwe ideeën en voorstellen. Zij gaan geen enkel voorstel uit de weg, maar bekijken het als een nieuwe uitdaging. De reden van hun jaarlijkse groei ligt bij de flexibiliteit, snelheid, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid van het bedrijf. Klanten staan elke keer weer verrast van de prestaties.

Tenten naar Europese normen

De veiligheid van u en uw gasten komt op de eerste plaats, daarom werkt Tentenverhuur Vrancken BVBA alleen met materiaal dat voldoet aan de Europese veiligheidsnormen. Dat garandeert een probleemloze plaatsing van de tenten. Wat logistiek betreft streven zij altijd alle afspraken na, elk evenement moet vanaf het begin perfect zijn.
Een tevreden klant is er twee waard!

Soorten tenten

Tentenverhuur Vrancken BVBA verhuurt de volgende soorten tenten:

Alu-hallen
Athena
Vienna
Partytent
Walk-Way

 

Adres

Ons adres:

Ranstsesteenweg 2 2531 Boechout

Telefoon: