Tunnelserres voor de hobbytuinder

Van Tack voor een hoogwaardige serre in uw tuin

Kweekt u zelf planten, bloemen of groenten? Wilt u dat doen op professionele wijze in eigen tuin? Dan kunt u Van Tack Serres uit Torhout inschakelen voor het kunnen plaatsen van een kwalitatief hoogwaardige volière van gegalvaniseerde buizen. In uw serre of tuinkas start de lente wat vroeger dan de weersomstandigheden normaal toelaten. Uw bestelling van frames en zeilen wordt verzonden naar uw adres in België maar ook naar aangrenzende landen Nederland, Duitsland en Frankrijk. Zelf afhalen op de bedrijfslocatie is mogelijk na afspraak.

Gegalvaniseerde buizen op maat
Serres bestaan in verschillende formaten, soorten en prijsklassen. Bij Van Tack vindt u kwaliteitserres. Deze serres met een vaste of een ritsdeur bieden veel voordelen en garanderen vele jaren kweekplezier. Bij Serres Van Tack kunt u tunnelserres, fruitkooien of kaders voor de bouw van volières, of katten- en kippenren kopen. De toegepaste gegalvaniseerde buizen hebben doorsnedes van 19, 25 of 32 mm en worden bedekt met zeil van polyethyleen. Er zijn verschillende maten in tunnelserres.

Duurzaamheid door zorgvuldig gebruik
Wat gaat er boven groenten, kruiden of fruit die je volledig zelf kweekt? U kunt dan het hele traject van zaaien tot oogsten volledig controleren. Serres Van Tack zorgen er voor dat uw kweekprojecten jarenlang succesvol zijn. Het gegalvaniseerd serrekader gaat tientallen jaren mee. Om een langere levensduur van het zeil te bekomen is het aan te raden het zeil in de winter te verwijderen, zo voorkomt u tevens verzuring van de grond. Het zeil van het frame halen duurt slechts 10 minuten, dankzij de handige velcro-strips. De zeilen zijn overigens apart verkrijgbaar.

Volg de bijgeleverde beschrijving op
Bij de levering van de serres krijgt u uitvoerige instructies over de bouw en de verankering van de serre met houten palen of metalen buizen. Zo beschermt u de serre tegen harde rukwinden. Zorg voor extra stevigheid door tape rond de verbindingselementen te plakken. Wanneer u de voorschriften in acht neemt voorkomt u schade aan het zeil bij uitzonderlijke temperaturen. De beschrijving wordt bijgeleverd. Voor vragen kunt u zich altijd wenden tot Van Tack Serres in Torhout.

Foto

Adres

Ons adres:

Landstraat 7/bus b 8820 Torhout