VDB Bikes is gevestigd in Zulte en heeft zich gespecialiseerd in het leveren, onderhouden en het repareren van fietsen. Het servicegebied strekt zich uit in een regio van ongeveer 50 kilometer rondom Zulte. De heer Van den Broecke is een man van de praktijk naar eigen zeggen. Hij fietst zelf en heeft daardoor een brede kennis opgebouwd van alles wat met fietsen te maken heeft. VDB Bikes is dealer van het fietsmerk Trek in Amersfoort. In het aanbod van VDB Bikes in Zulte vindt u een ruim assortiment racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen, kinderfietsen en elektrische fietsen.
VDB Bikes houdt zich voortdurend op de hoogte van nieuwe technologische ontwikkelingen op het vakgebied, door het bijwonen van workshops. Wij streven ernaar om geen enkele te missen. Door een gedegen bijscholing blijft de kennis up to date en daar profiteert u als klant van! Hierdoor bent u altijd verzekerd van een kwalitatief hoogstaande serviceverlening. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, alsmede een goede nazorg. Bij al onze werkzaamheden maken wij gebruik van de beste materialen en gereedschappen, om zo een optimale dienstverlening te kunnen verzorgen.
De technologische ontwikkelingen op fietsgebied volgen elkaar in rap tempo op, in de tien jaar ervaring hebben wij op fietsgebied een enorme ontwikkeling zien gebeuren. Fietsen werden lichter, degelijker, effectiever voor het gebruik en werden voorzien van allerlei technische snufjes. Met de komst van elektrische fietsen brak een ware revolutie aan. Het gemak dient de mens. Dit vroeg ook meteen veel kennis van de fietsspecialist en dat heeft VDB Bikes goed begrepen.

 

Adres

Ons adres:

Molenstraat 37 9870 Zulte (Olsene)