Vershuis Maddelein is gekend om de super verse producten die de winkel aanbiedt. In deze winkel vol lekkere ideeën te Oostkamp vindt u alles van vers vlees van eigen kweek, tot fijne vleeswaren, salades, huisbereide maaltijden, belegde broodjes, tot vers fruit en groenten.

Belegde broodjes

Alle broodjes worden dagvers gebakken zodat u kan genieten van een heerlijk krokante lunchpauze.
Bij Vershuis Maddelein kan u naast belegde broodjes zoals de standaard smos met kaas of hesp ook genieten van speciale creaties van het huis.

Bereide maaltijden

Wie weinig tijd heeft om te koken maar toch een gezonde keuze wil maken, kan beroep doen op de lekkere bereide maaltijden van Vershuis Maddelein.

Slagerij

Vershuis Maddelein biedt vlees eigen kweek, verse charcuterie en enkele kazen aan.

Verse groenten en fruit

Idealiter zouden groenten en fruit rechtstreeks de weg van het veld of de boom naar uw bord moeten vinden. In de realiteit gaat het er echter vaak anders aan toe en moeten groenten en fruit een lange weg afleggen voor u ervan kan genieten.
Vandaag hechten steeds meer mensen belang aan gezonde en duurzame voeding. Vershuis Maddelein speelt met het aanbod in de winkel te Oostkamp perfect in op de vraag naar verse groenten en fruit. Hoe verser uw groenten en fruit zijn bij aankoop, hoe minder vitaminen en kwaliteit van de vruchten verloren gaat.

Fruit

Adres

Ons adres:

Kapellestraat 116 8020 Oostkamp

Telefoon:
Internet:

-