Verstrepen Projects

Beton is al jaren een populair materiaal, het kan snel gerealiseerd worden en is zeer sterk en onderhoudsvriendelijk. Verstrepen Projects realiseert betonnen vloeren, trappen, opritten, terrassen en kelders. Vertrouw op onze jarenlange ervaring en neem contact op voor een vrijblijvende offerte!

Werkzaamheden:
Betonvloeren: We realiseren betonvloeren voor privepersonen, winkels en industriele gebouwen. Een betonvloer is sneldrogend, onderhoudsvriendelijk en zeer duurzaam. Wist u dat u zelfs kunt kiezen tussen verschillende kleuren?
Trappen: Verstrepen projects realiseert trappen op maat, de vorm bepaalt u zelf! Wij komen graag bij u langs om de verschillende mogelijkheden te bespreken.
Opritten en terrassen: Een betonnen oprit heeft veel voordelen: het is sterk, makkelijk te onderhouden en snel gelegd. Bovendien heeft u geen last van mos en onkruid. Bij betonnen opritten en terrassen heeft u de keuze uit verschillende tinten grijs.
Betonkelders: Verstrepen projects realiseert betonkelders in gewapend beton en prefab. Onze kelders zijn stevig en waterdicht waardoor ze voor allerlei doeleindes zijn te gebruiken. Denk hierbij aan woonruimte, extra kamer, kantoor of fitnessruimte. Wiij plaatsen kelders bij nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Adres

Ons adres:

Rot 30 C 3221 Nieuwrode

Telefoon:
E-mail:

-