Bij Wendy Keukens in Merchtem kan u uniek design bewonderen. De Duitse keukens op maat van de merken Bauformat & Bürger bieden tal van mogelijkheden voor uw ruimte. Elke keuken wordt ontworpen op de ruimte die u hiervoor ter beschikking stelt met uw keuze van vormen en materialen.

Duitse kwaliteit keukens

Bij uw bouw of renovatiewerken mag u zeker niet vergeten om de keuken te laten ontwerpen. U kan van uw keuken het showgedeelte van uw woning maken of eerder kiezen voor een keuken die heel praktisch werkt en veel kastruimte biedt. Wacht zeker niet te lang met het zoeken naar de perfecte keuken zodat u tijd heeft om deze perfect te laten ontwerpen.

Om perfect binnen uw woning te passen wordt de keuken helemaal op maat gemaakt. De vakman bij Wendy keukens komt de ruimte opmeten en plaats zorgvuldig de keuken. Natuurlijk kan u rekenen op een uitstekende service na verkoop en worden kasten of toestellen herstelt of vervangen als zij niet aan de normen zouden voldoen. Die garantie krijgt u gratis bij de aankoop van uw nieuwe Duitse keuken.

Duitse kwaliteit keukens

Adres

Ons adres:

Gasthuisstraat 59 1785 Merchtem