Wijnhandel Sint Antonius biedt het beste en meest authentiekst aanbod wijnen dat in Kortemark en omstreken te vinden is. De wijnhandel heeft altijd een ruim aanbod in stock, waardoor steeds grote hoeveelheden snel leverbaar zijn.

Wijnhandel met specialiteit in Franse wijnen

Wijnliefhebbers moeten beslist kennismaken met Wijnhandel Sint Antonius. Het grote aanbod in de winkel zal nooit teleurstellen. Per categorie vindt u een zo volledig mogelijke authentieke selectie wijnen. De wijnhandel verdeelt de meest authentieke, zoete en zachte wijnen. Wijnhandel Sint Antoinius in Kortemark is specifiek gespecialiseerd in Franse wijnen. Deze vindt u hier van verschillende streken. Het nodige achtergrondverhaal krijgt u er gratis bij. In de wijnhandel te Kortemark kan u steeds vragen naar meer informatie over de leeftijd, de inhoud van de fles, het alcoholpercentage, het smaaktype en de nasmaak, en de streek.

Schuimwijnen en sterke dranken

Ook voor goede Champagne, Cava, Porto, Cherry, Cognac, Armagnac, Gin, Rum, Calvados en whisky kan u terecht bij Wijnhandel Sint Antonius. Informeer zeker naar de degustaties, ideaal om in groep kennis te maken met een groot gamma aan onontdekte smaken.

Adres

Ons adres:

Werkenplein 2 8610 Kortemark

Telefoon: