X-Tah

Een verzorgd kapsel is je uiterlijke visitekaartje als je over straat loopt, naar je werk gaat of bij vrienden of familie langsgaat. Bij X-Tah in Menen kun je je haardos laten herwerken naar het kapsel dat je zelf wenst. Zelfs zonder inspiratie kan je hier terecht, want deze professionele kapster weet als geen ander hoe ze je haar moet omtoveren tot een modieus, stijlvol geheel.

Hebt u graag een knipbeurt, opsteekkapsel, feestkapsel (huwelijk, communie, …),  brushing, styling, kleuring, extentions, addinage, balayage, vlechten, permanent of zelfs synthetische dreadlocks? Of wilt u als man graag uw baard laten trimmen of onderhouden? Geen enkel probleem in dit kapsalon! Maak gauw uw afspraak en laat je verzorgen in dit toffe kapsalon!

Verder kunt u ook uw nagels onder handen laten nemen door middel van Gelish, een speciale geurloze gel die op uw nagels wordt aangebracht en uithard onder een UV- of LED-lamp.

Kapsels

Zowel mannen als vrouwen zijn welkom om plaats te nemen op de kappersstoel in het kapsalon in Menen. Met vakmanschap en steeds met een glimlach wordt uw hoofdhaar er onder handen genomen. Zelfs de moeilijkste kapsels weet X-Tah op een professionele manier te herwerken naar een schitterende, stralende coupe.

Door een nieuwe behandeling, genaamd Revoplex, kunt u er uw haar laten beschermen tegen haarschade en kleurverlies. Na de salonbehandeling kunt u een sustainer aankopen om thuis zelf 2 x per week uw haar verder te onderhouden. Extra sterk en gezond haar is het eindresultaat.

Nagels

Dé nieuwe innovatie op het gebied van nagelbehandeling is ongetwijfeld Gelish. Door een laagje Gelish aan te brengen op uw natuurlijke nagel en deze te laten uitharden onder kunstlicht, beschermt u uw nagels langer dan bij een traditionele nagelverzorging. Het resultaat blijft tot drie weken lang zichtbaar, de gel is duurzaam en breekt of scheurt niet en pelt niet af. Verder verstevigt dit flexibele product de groei van de natuurlijke nagel en zorgt het voor een prachtige natuurlijke glans op het nageloppervlak.

Maak een afspraak, kom de verschillende kleuren en combinaties zelf ontdekken in het salon en laat jezelf in de watten leggen bij X-Tah!

Logo

Adres

Ons adres:

Bruggestraat 50 8930 Menen

Telefoon:
E-mail: